1 NOK
Wiadomo po co tu znalezliśmy się na tej emigracji. Na forum szukam jednak pokrewnych dusz aniżeli chleba. Na codzień na siłownię chodzę. Bardziej coby się porozciągać, aniżeli ciężary dźwigać ...
Witam. Mam parę pytań dotyczących siatkówki w Norwegii. Czy mógłby mi ktoś przedstawić system rozgrywek piłki siatkowej w Norwegii? Na jakim poziomie gry tutaj idzie się z niej utrzymać? Jak ...
hej; czy ktos bierze udzial w sobotnim martatonie?? jesli ktos sie zdecydowal na dlugi dystans to piszcie. pzdr i dozobaczenia na starcie. maricn
Brak by mi było tego forumowego teatrzyku .. W muzyce nie piszę bo obiecałem.., ale własny teatrzyk mogę sobie przecież otworzyć, czy nie ? Więc otwieram: Prywatny Kabaret Fachurry (nie ...
Poszukuje osob ktore tak jak ja pragna stworzyc zespol muzyczny z ktorymi mozna grac koncerty, a wiec poszukuje Basiste, klawiszowca, perkusiste jak i wokaliste badz wokalistke spiewajaca nie tylko ...
Witam Sprzedam lodz+motor+przyczepe Lodz 2011rok jachtsport motor mercury 2006 40konny 4czerotak przyczepy posiadam dwie do sprzedania jedna na polskich szyldach jedna na ...
Witam. Czy w Rogaland działa jakaś grupa ASG ? A jak nie, czy miałby ktoś ochotę taką grupę stworzyć ?
raczej nie kojarzę poezji z natchnieniem..bardziej wyciem do mnie trafia..uwielbiam ją popijać czystą wódką..bądz zgoła odwrotnie..setkę wierszem przegryżć..toast wznoszę za wiersze przeklęte ...
Iza _
24-04-2013 00:07
Witajcie, jak w temacie... Czy ktos ma ochote na wypad pod namiot, wspinaczke, treking, rower w tych terminach?? Jesli tak to piszcie a cos sie wymysli. Mozemy sie spotkac w Bergen i gdzies ...
Jest ktoś chętny na kilkudniowy wypad na Hardangerviddę? Potrzebna dobra kondycja i ciepły śpiwór
Siatkówka w każdą środę o 17:30 na Haukelandshallen i 15:00 St. Paul Skole. Każdy mile widziany bez wzgedu na płeć i wiek. więcej informacji: 95006763 Damian 91100783 Bogdan
.
youtu.be/f8guv3vR5fM
Wiecej info www.facebook.com/czyzykzywiec Muza www.myspace.com/iumenta1
witam, robię i poprawiam dready w Tromso tlf 966-77-528 Tomek
Special set for STROMKRAFT . Theme Night preview for Quieting by d-feens Every 3rd wednesday 21:00CET at Electronic Channel 60 minutes monthly show with tracks from Dark Progressive , Techno , ...
witam szukam mysliwych z Oslo lub okolic. Bo skoro niemoge polowac w Norwegii to moze przynajmiej wybral by sie gdzies po lesie pochodzic, moze na jakas ambonke zdjecia porobic. znajdzie sie ktos ...
Czy potrafimy korzystać z tego potężnego daru,oczywiście o ile weń wierzymy. Czy w sytuacjach kiedy zdani byliśmy wyłącznie na swój wybór,potrafiliśmy decydować sami za siebie nawet w obliczu ...
mam pytanie, czy ktos moze polecic gdzie wybrac sie na dobry stok w okol Oslo? Duze osrodki typu Rjukkan Trysil znam, troche za daleko na wypad swiatexczny, chcialem wyskoczyc w niedziele lub ...
ZLOT STARYCH AMERYKAŃSKICH SAMOCHODÓW ORIENTUJECIE SIE KIEDY BĘDZIE JAKIS ZLOT LUB WYSTAWA STARYCH AMERYKANSKICH AUT W NORWEGII W OKOLICACH OSLO, GJOVIK ???? DAJCIE ZNAC
Motocyklisci czas juz sie pomalutku wybudzac ze snu zimowego czekam na jakies onfo na temat pierwszego wypadu na moto pozdro
hejka czy jest ktos na forum, kto tak jak ja, ma rowerowa zajawke? dluzsze rowerowe wypady, jazda enduro, techniczna? Podobno gdzies w okolicach Oslo powstal bikepark, ktos tam juz moze byl? ...
www.youtube.com/watch?v=L7xSpzhxlGQ
Tak jak w tytule... co myslicie o wykonaniu tego chlopca? Bo dla mnie to lepiej od Loreen zaspiewal... chlopak ma talent
piątki wszędzie sa takie same...
witam , szukam jakieś grupki ludzi którzy grywają w pilłeczkę z oslo, moze byc hala jak i sztuczna murawka , jestem w oslo od listopada i mieszkam w centrum.
Oj doczekasz się niejednej wiosny nim Ci odpiszą. Ale masz jednego chętnego jak czterech może jeszcze zbiorę myśl nad miejscem i resztką ludzi Ja generalnie szukam do gry w kosza więc też musisz się ...
Witam Szukam pracy. Czy jest ktoś w stanie pomuc mi znajsć prace ?
damian wójcik
27-02-2013 22:31
Witam szukam pracy w Norwegi . Mam doświadczenie w stolarce ( okna drzwi podłogi ) niestety kiepsko u mnie z językiem znam tylko podstawy .
witam szukam pracy w nok jestem z zawodu mechanik poj w polsce zajmuje sie stolarką podłogi i te sprawy jest mi ktos w stanie pomuc DZIEKUJE Z GÓRY kamil01_12@o2.pl
witam poszukuje pracy jestem z zawodu mechanikiem samochodowym w polsce cały czas pracuj jako stolarz budowlany jest ktos w stanie pomuc DZIEKI WIELKIE
Zespół muzyczny w Oslo zaprasza do współpracy osobę grającą na instrumentach klawiszowych (zagraniczna, polska muzyka w stylu rock,pop).Jeśli posiadasz instument i chęć wspólnego grania skontaktuj ...
Jon Doe
25-02-2013 23:33
Hej! Szukam ludzi chętnych do grania i spełnienia marzeń. Najbardziej interesują mnie klimaty rockowe, ale jestem otwarta również na inne gatunki muzyczne. Proszę o kontakt
Witajcie, Poszukuje namiarów na polskiego nauczyciela śpiewu Będę niezmiernie wdzięczny Ciao
To mój pierwszy post na forum więc witam Wszystkich. Od wielu lat żeglujemy naszym jachtem po świecie. W tym roku płyniemy z Wysp Kanaryjskich do Polski - przez Maroko, Hiszpanię, Portugalię, ...
Witam Krótko i na temat ! Niedawno przyleciałem do Norwegii na stałe i pilnie poszukuje jakiegoś studia nagrań a najlepiej u prywatnej osoby a już wgl by było mega jak by tym się zajmował/a jakiś ...
Witam, wybieram się do Norwegii na 2,5m-ca w okresie letnim. Słyszałam, że w Norwegii obowiązuje Prawo do publicznego dostępu, co wiąże się z możliwością bezpłatnych połowów na wodach słonych. ...
Jezeli ktoś ma ochotę czasem wieczorami sobie pograć i pośpiewać w okolicach Skien i Porsgrunn to mamy ochotę stworzyć zespół. póki co mamy gitare akustyczną i skrzypce, poszukiwania trwają nadal
sa chetni do co-op? wieczorkami przy browarku...misje czekaja oraz/lub - paintball, ASG (Air Soft Gun) w OSLO i okolice.... Instrukcja postępowania dla oddziału rozpoznania. "Po ...
Witam! Poszukujemy chętnych do grania i śpiewania w zespole. Tworzymy scholę przy kościele Mariakirken w Stabekk. Chcemy również przy okazji stworzyć zespół, który będzie wykonywał utwory świeckie. ...
Witam wszystkich. Czy wybiera sie ktos z Bergen na narty do Voss w niedziele ??? Szukam chetnych....
Hej, szukamy miłosnikow wszelkiego rodzaju kikerow i poreczy, ktorzy smigaja na deskach w parku w Oslo... jesli szukasz kogos do wspolnej jazdy i nauki daj znac... pozdrawiam !!
Witam, mozecie mi powiedziec gdzie sa i jakie kluby pilkarskie w okolicach drammen ? grywalem w polsce, i chcialbym cos pokopac u norasow. Interesuje mnie 3 liga wzwyz.
witam potrzebuje pomocy prawnej w bergen w zwiazku z nie otrzymaniem zasiłku chorobowego od listopada ubieglego roku prosze o pomoc w znalezieniu kontaktu z jakims prawnikiem w bergen z gory ...
100 % Pure underground stuff , no commercial & mainstream shit !!! www.facebook.com/events/321065321346299/
Witam szukam ludzi do zespolu w okolicy Stavanger muzyka Rock , Metal.Moj tel.93986702.
Witam ! Założyłem ten temat ponieważ będąc 2 razy w okresie letnim w Norwegii zauważyłem, że to bardzo wysportowany kraj! Rano i popołudniami wszędzie pełno biegających, spacerujących, ...
...
Cześć, mam dla Was nietypową propozycję. Skierowana jest ona głównie do osób mieszkających za granicą, posiadających psa/kota. Ewentualnie, których znajomi posiadają psy ). Do sedna, pracuje w ...
brzy dal
26-01-2013 15:49
witam, ktos chetny pocwiczyc na silowni na majorce ?
10-24 marca tak mi pasi
Grzegorz Gawlik
19-01-2013 16:51
TONIGHT 20:00 CET ! SOLAR SYSTEM part.4.Earth by d-feens only at Insomniafm. www.insomniafm.com/artists/2174-d-feens.html this podcast are full of deep & dark progressive stuff start ...
Remek R
12-01-2013 09:30